Rampa de egalizare Hidra






Rampa de egalizare reprezinta conectarea ideala intre spatiul de depozitare sau livrare al marfurilor si vehiculul sosit la rampa pentru incarcare – descarcare.
Rampele de egalizare pot fi controlate automat cu actionare hidraulica sau manual pentru variantele de dimensiuni reduse.

Rampa de egalizare Hidra este folosita in medii cu activitati de manipulare a marfurilor si bunurilor de larg consum in depozite, spatii comerciale, supermarket-uri, spatii cu conditii speciale de depozitare, etc. Pana rabatabila din dotarea rampei de egalizare creste fluenta manevrelor prin adaptarea la diferentele de nivel la incarcare – descarcare, reducand astfel timpul de manipulare al marfii.
            Rampa de egalizare Hidra de la Angel Mir este echipata cu sistem hidraulic pentru actionarea automata cu doi cilindri independenti, unul principal pentru a ridica platforma, iar al doilea pentru pana rabatabila.

Caracteristici tehnice:

·      Construita din rame otel, sudate cu profile de consolidare adaptate la diverse sarcini portante, platformele sunt realizate din otel antiderapant de grosime 7 mm;
·      Lungimea penei rabatabile este de 400 mm, grosimea de 15 mm;
·      Lungimi standard incluzand pana rabatabila (mm): 2300/2500/2800/3000/3300/3500/3800/4000/4300/4500
·      Latime standard: 2000 mm;
·      Capacitate standard 60 kN (6 t);
·      Mecanism electrohidraulic cu doua valve si curent de operare 380V;
·      Unitate de control 24V, grad protectie IP 54, comanda actionare tip 'om mort';
·      Presiunea maxima pompa – 200 bar.

Optional:

·      Varianta din inox, otel zincat sau combinat;
·      Interconectare cu usa sectionala sau alte accesorii ale rampei de incarcare;
·      Tampoane anticoliziune speciale;

Atent Concept ofera solutii complete pentru rampele de incarcare: usi sectionale industriale, rampe de egalizare hidraulice sau cu actionare manuala, burdufuri etansare simple si gonflabile, podeste incarcare, ghidaje roti, opritoare si protectii, sisteme automate de ghidaj, interconectare si semnalizare, platforme elevatoare.

Usa rapida Instant Pass



Usa rapida plianta Instant Pass este solutia pentru exterior, rezistenta la intemperii, pentru intrari expuse frecvent schimbarii curentilor de aer si vantului.
Cadrul exterior este auto-portant, format din doi stalpi construiti din tablă oțel galvanizat armati pe interior, cu rol de ghidaje și de sprijin și o platformă în formă de cutie sus in care se afla mecanismul de ridicare.
In functie de modelul usii finisajul cadrului poate fi:
  • Instant Pass Standard: vopsea poliuretanica, bi-componenta, grad ridicat de durabilitate; orice nuanta din gama Ral sau optional orice culoare aleasa de beneficiar
  • Instant Pass Basic: galvanizat sau optional vopsea poliuretanica bi-componenta, culoarea aleasa de beneficiar
  • Instant Pass Eco: galvanizat
In interiorul stalpilor din otel sunt rigidizari suplimentare sudate, formand o structura solida si rampe la partea de jos pentru ghidarea cortinei. In functie de modelul usii acestea pot fi:
  • Instant Pass Standard: rigidizari din tabla otel galvanizat pe spatele si pe fata ghidajelor la interior si rampa din plastic (poliamida) rezistent la socuri cu design special pentru atenuarea frecarii si a zgomotului
  • Instant Pass Basic: rigidizari din tabla otel galvanizat pe spatele ghidajelor la interior si rampa din tabla otel galvanizat
  • Instant Pass Eco: fara rigidizari si rampa din tabla otel galvanizat
Cortina este o prelata din pvc confectionata dintr-un material textil impregnat cu plastic, rezultatul fiind un compus poliesteric cu o foarte buna rezistenta la uzura si rupere. Prin procedeul de sudura cu curenti de inalta frecventa sunt unite sectiunile de prelata formand un sac pe orizontala ce serveste ca suport pentru ramforsari. Acestea sunt fabricate din teava sau bare otel galvanizat sau material compozit din fibra de sticla si poliester, diametrele si grosimile variaza conform dimensiunilor usii si a cerintelor de rezistenta la vant. La capete au garnituri sau dopuri de cauciuc pentru evitarea ruperii cortinei la glisare si reducerea zgomotului. Partea inferioara este un sac de pânză vopsit în dungi galbene și negre pentru o mai bună vizibilitate, oferind posibilitatea etanseitatii cu podeaua chiar daca aceasta este denivelata.
Optional cortina poate fi echipata cu sectiuni vitrate din pvc transparent grosime 1mm, deasemenea sudate cu curenti de inalta frecventa, materialul este rezistent la radiatii solare.
Plierea cortinei spre partea superioara se face cu ajutorul curelelor din poliester ce angreneaza barele orizontale, securizate cu ghidaje si clapete de blocare din poliamida, material special pentru aplicatii tehnice cu cerinte de proprietati excelente mecanice si termice.
Operatorul electro-mecanic ce actioneaza axul este un motoreductor ireversibil pentru uz intensiv cu electro-frana folosita la oprirea exacta a usii si sustinerea greutatii cortinei cand aceasta este deschisa. Puterea si marimea motorului depinde de dimensiunea usii, deasemenea modelul motorului poate varia si odata cu acesta transmisia pe ax.
In cazul unei pene de curent exista un mecanism electric de eliberare al franei si un sistem manual de actionare al cortinei prin lant sau manivela:
  • Instant Pass Standard: eliberarea franei prin actionarea unui cablu si miscarea cortinei cu manivela
  • Instant Pass Basic si Instant Pass Eco: eliberarea franei prin actionarea unui cablu si miscarea cortinei cu lantul legat direct la motor
Panoul de control este unitatea care opereaza actionarea usii primind semnale de actionare (deschidere, inchidere) ce sunt procesate impreuna cu datele primite de la unitatile periferice de control (fotocelule, intrerupatoare...) actionand astfel motorul sau oprindu-l.
Sisteme de atentionare si protectie incluse pentru toate modelele de usi Instant Pass:
  • Detectarea obstacolelor cu ajutorul benzii de contact din marginea inferioara: In interiorul cutiei de control se afla un receptor care atunci cand usa se inchide si detecteaza o variatie a rezistentei din banda redeschide usa. Langa banda se afla un transmitator alimentat cu baterii care emite semnalul procesat de receptor.
  • Anticoliziune: Fotocelulele instalate la 500mm de sol pentru a detecta prezenta vehiculelor sau persoanelor sub cortina in timpul inchiderii.
  • Detectarea persoanelor langa cortina in timpul deschiderii usii: Fotocelule instalate la 2000mm de sol pentru evitarea prinderii personalului in curele sau de sectiunile pliante ale usii cand aceasta se deschide.
  • Semnal luminos de atentionare: Lampi de semnalizare pe ambele parti ale usii care se aprind intermitent cu doua secunde inainte de deschiderea usii si raman astfel aprinse pana la inchiderea usii.
Domenii de utilizare: parcuri industriale, industria auto (dealeri, service-uri, spalatorii).
Atent Concept ofera o gama larga de modele de usi industriale cu deschidere rapida, adaptate celor mai diversificate cerinte.
www.atentconcept.ro