Rampa de egalizare Hidra






Rampa de egalizare reprezinta conectarea ideala intre spatiul de depozitare sau livrare al marfurilor si vehiculul sosit la rampa pentru incarcare – descarcare.
Rampele de egalizare pot fi controlate automat cu actionare hidraulica sau manual pentru variantele de dimensiuni reduse.

Rampa de egalizare Hidra este folosita in medii cu activitati de manipulare a marfurilor si bunurilor de larg consum in depozite, spatii comerciale, supermarket-uri, spatii cu conditii speciale de depozitare, etc. Pana rabatabila din dotarea rampei de egalizare creste fluenta manevrelor prin adaptarea la diferentele de nivel la incarcare – descarcare, reducand astfel timpul de manipulare al marfii.
            Rampa de egalizare Hidra de la Angel Mir este echipata cu sistem hidraulic pentru actionarea automata cu doi cilindri independenti, unul principal pentru a ridica platforma, iar al doilea pentru pana rabatabila.

Caracteristici tehnice:

·      Construita din rame otel, sudate cu profile de consolidare adaptate la diverse sarcini portante, platformele sunt realizate din otel antiderapant de grosime 7 mm;
·      Lungimea penei rabatabile este de 400 mm, grosimea de 15 mm;
·      Lungimi standard incluzand pana rabatabila (mm): 2300/2500/2800/3000/3300/3500/3800/4000/4300/4500
·      Latime standard: 2000 mm;
·      Capacitate standard 60 kN (6 t);
·      Mecanism electrohidraulic cu doua valve si curent de operare 380V;
·      Unitate de control 24V, grad protectie IP 54, comanda actionare tip 'om mort';
·      Presiunea maxima pompa – 200 bar.

Optional:

·      Varianta din inox, otel zincat sau combinat;
·      Interconectare cu usa sectionala sau alte accesorii ale rampei de incarcare;
·      Tampoane anticoliziune speciale;

Atent Concept ofera solutii complete pentru rampele de incarcare: usi sectionale industriale, rampe de egalizare hidraulice sau cu actionare manuala, burdufuri etansare simple si gonflabile, podeste incarcare, ghidaje roti, opritoare si protectii, sisteme automate de ghidaj, interconectare si semnalizare, platforme elevatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu